M
E
N
U

Felicia & Massimiliano | Tuscan love | Florence, Italy

Ok, ik zal jullie vertellen over de prachtige bruiloft in Florence, Italië. Zij is Aziatisch, hij is Italiaans en wonen in London, Verenigd Koninkrijk. Tijdens de trouwdag waren er drie trouwjurken, drie paar schoenen (en OMG die schoenen!!) en drie paar sieraden. Voor iedereen die mij kent… ik hou van schoenen, dus ik was letterlijk een moment in de schoenenhemel :).

Echt, dit was een droom. Zie je, Florence, Italië is een geweldige stad met de meest prachtige uitzichten. Het was perfect. Mijn hart was aan het zingen. Felicia en Massimiliano, twee mooie mensen en zo’n droom om te fotograferen. De camera is dol op ze! Felicia is ook een blogger, dus vreemd voor de camera is ze niet ;). Ik hou ervan dat fotograferen mij de kans heeft gegeven om te reizen en geweldige mensen als deze te ontmoeten. Ik had zeker verschillende “knijp me” momenten. Ik bedoel, ik had nooit gedroomd om te fotograferen in een prachtige villa in Florence.

Een prachtige locatie, mooie/lieve mensen, een waanzinnig uitzicht, lekker eten en drinken en een geweldige sfeer. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was echt geweldig om mee te maken!

Ik zeg: Op naar meer prachtige bestemmingen… Ik kan niet wachten om te zien waar de toekomst mij brengt.


Ok, let me tell you about this wedding in Florence, Italy. She is Asian, he’s Italian and living in London, United Kingdom. During the wedding day there were three wedding dresses, three pairs of shoes (and OMG those shoes!!) and three pairs of jewelry. For anyone who knows me… I love shoes, so I was literally in shoe heaven for a moment :).

Guys, this was a dream. You see, Florence, Italy is seriously the most perfect town with the most gorgeous views. It was perfect. My heart was singing. Felicia & Massimiliano, two beautiful people and such a dream to photograph. The camera loves them! Felicia is a blogger, so no stranger to the camera ;). I love that photography has allowed me the chance to travel and to meet amazing people like this. I certainly had several “pinch me” moments. I mean, I never would have dreamed to be shooting in this gorgeous villa in Florence.

A beautiful venue, beautiful/lovely people, an amazing view, good food and drinks and a great vibe. Everything was take care of down to the last detail. It really was a great experience!

So here’s to more beautiful destinations… I can’t wait to see where the future brings me.